Vi sparar data i cookies, genom att
använda våra tjänster godkänner du det.

1/12

Scarlett Johansson skiljer sig

Ryktena som florerat stämmer. Nu går skådespelaren och maken separata vägar efter två års äktenskap.

Skådespelaren Scarlett Johansson, 32, känd från filmer som "Lost in Translation", "Iron Man 2" och "The Avengers", var en av de som medverkade i helgens Women's March-demonstration i Washington DC. Där uppmärksammades det att hon inte bar sin bröllopsring – något som fått rykten om en eventuell skillsmässa att florera.

 

"De passade inte ihop"

En källa bekräftar nu att det är sant; Scarlett Johansson och Roman Dauriac går skilda vägar, enligt People. Källan, som ska vara en nära vän till Romain Dauric, säger till sajten att han inte är förvånad och att "Romain och Scarlett aldrig riktigt passat ihop". Vidare säger källan att han inte anser att makarna är "jämlikar och att det alltid varit något som inte helt stämt".

 

Har en dotter ihop

Scarlett Johansson och Romain Dauric träffades för första gången under en lunchdejt i oktober 2012. Därefter har det gått fort och 2013, i samband med deras förlovning, bekräftade paret sin romans.

Året därpå gifte de sig under en hemlig cermoni i amerikanska delstaten Montana. Scarlett Johansson och Romain Dauric har en dotter ihop.

 

Varit gift med Ryan Reynolds

Scarlett Johansson debuterade som skådespelerska 1994 med filmen North. Senaste filmen hon var aktuell med var "Captain America: Civil War" som hade svensk premiär förra året. Scarlett Johansson är dessutom politiskt intresserad och kampanjade för USA:s före detta president Barack Obama under valrörelsen 2008. Samma år gifte hon sig med skådespelaren Ryan Reynolds. Det äktenskapet höll i tre år, 2011 gick paret skilda vägar .

Skådespelerskan har även skrivit en bok, "Anywhere I Lay My Head". Den gavs ut i USA den 20 maj 2008.