Vi sparar data i cookies, genom att
använda våra tjänster godkänner du det.

1/6

Scarlett Johansson: "Monogami är inte naturligt"

I en ny och omfattande intervju med Playboy berättar Scarlett Johansson bland annat om hennes syn på äktenskap och monogami: "Jag tycker inte det är naturligt att vara monogam. Jag kanske får skit för det, men jag tycker det är mycket arbete. Och faktum att det är så mycket jobb, för alla, bevisar att det inte är en naturlig grej", säger stjärnan till tidningen.

I slutet av januari bekräftades ryktet att skådespelerskan Scarlett Johansson separerar från maken Roman Dauriac. I en stor intervju med magasinet Playboy berättar hon öppenhjärtligt om karriären, barndomen och monogami.

LÄS MER: Scarlett Johansson skiljer sig

- Du måste välja en väg. Jag tycker att idén om äktenskap är väldigt romantisk, en vacker tanke. Och i praktiken kan det vara en vacker grej. Men jag tycker inte det är naturligt att vara monogam. Jag kanske får skit för det, men jag tycker det är mycket arbete. Och faktum att det är så mycket jobb, för alla, bevisar att det inte är en naturlig grej. Det är något jag haft enorm respekt för och deltagit i. Men jag tror definitivt att det går emot någon slags instinkt, säger hon till Playboy och fortsätter;

Om giftermål: "Ett vackert ansvar"

- Jag tror att äktenskap involverar många människor som inte har något att göra med parets förhållande då det är ett lagligt bindande kontrakt. Det har en tyngd. Att vara gift är inte samma sak som att inte vara gift. Och om någon säger att det är samma sak ljuger de. Det förändrar saker. Jag har vänner som har varit tillsammans i tio år och sedan bestämmer sig för att gifta sig. Och jag frågar dem på bröllopsdagen eller direkt efteråt om det är annorlunda. Det är det. Det är ett vackert ansvar, men det är ett ansvar.

"Min make kom från ett annat land"

Scarlett Johansson gifte sig för andra gången 2014 med den franska journalisten Roman Dauriac. Till tidningen berättar hon att det var stor skillnad mot första äktenskapet.

- Jag hade ett barn och min make kom från ett annat land och blev medborgare här. Det blev en stor omställning för oss båda. Och framförallt för honom. Men jag tror att min make har omfamnat USA och New York i synnerhet. Han gjorde köttbullar i förra veckan. Jag var inte hemma. Och han skickade en bild med texten "Jag är en äkta New York-bo nu och jag älskat Sopranos" och jag svarade "Heja dig".

LÄS MER: Miljardsuccé för Scarlett Johansson