Sannas tack till tittarna

ANNONS
|

På SVT:s facebooksida trillade beröm in till årets julvärd Sanna Nielsen. Nu svarar Sanna på sin blogg: "Min julafton var magisk och jag är så glad över alla fina hälsningar – TACK!"

På bloggen har hon även lagt upp bilder från dagen, liksom på sitt instagramkonto. Nielsen ger också lite bakom kulisserna-kommentarer.

Dessutom får läsarna en närbild av fotot som stod bredvid Sanna under hela julaftonen, som förställde hennes morföräldrar.

Tackarpå instagram

På instagram bjöd Sanna på en bild från sminklogen:

Mötte utseendehets

När SVT annonserade att Sanna Nielsen skulle bli 2016 års julvärd fylldes sociala medier med hånfulla kommentarer om hennes utseende.

ANNONS

LÄS MER: Sanna slår tillbaka mot utseendehån

Nielsen bemötte kommentarerna på sin blogg: "Jag borde inte bry mig. Men det gör jag. Inte bara för min skull, utan för att jag än en gång får bevisat för mig att kränkande kommentarer och mobbing är något som får ta mer plats i vårt samhälle för man anser sig ha rätt i att få säga vad man tycker."

Hon fick också stöd från bland andra SVT-profilen Belinda Ohlsson, som bjöd in Nielsen till SVT Opinion för att diskutera utseendehetsen.

ANNONS