Samir hoppar av nytt tv-program

ANNONS

Dokusåpaprofilen och sångaren Samir Badran hoppar av det nya tv-programmet "För känd för kärlek" efter att han anser att Kanal 5 brutit mot en överenskommelse, enligt Nöjesbladet.

Överenskommelsen ska ha handlat om att Samir inte ska behöva dejta någon i programmet. Trots det ska hanvid upprepade tillfällen blivit ombedd att dejta.Något som Samir ska ha sagt bestämt nej till.

- Jag sa nej. Jag vill verkligen inte det just nu. Jag har så mycket jobb så jag hinner inte fokusera på tjejer. Jag söker inte kärleken, säger han till tidningen.

"För känd för kärlek"

Enligt Nöjesbladet är "Förkänd för kärlek" tänkt som en programserie där man skafå följa före detta Paradise Hotel-deltagarna Samir Badran, 26, Calle Åberg, 23, Robin "Mos" Andersson, 24, och Smail Alihodzic, 26 på nära håll.

ANNONS

- Deras drömmar, känslor, relationer och andra heliga rum som normalt inte syns på Instagrambilder, sade Axel Eriksson som är programdirektör på Discovery Networks Sweden och Kanal 5 i en tidigare intervju med tidningen.

LÄS MER:Samir & Viktor: "Vi skiter egentligen i vad folk tycker"

Bekräftar avhoppet

Men nu bekräftar Kanal 5 för Nöjesbladet att Badranhar hoppat av programmet:

- Den dialog som utspelat sig mellan Samir och produktionsbolaget Warner, och vad som där har lovats, sagts och inte sagts, det känner inte jag till, säger Dan Panas, presschef på Kanal 5.

ANNONS