Vi sparar data i cookies, genom att
använda våra tjänster godkänner du det.

1/5

Samir hoppar av nytt tv-program

Samir Badran hoppar av nya tv-programmet "För känd för kärlek" efter att han upplevt att Kanal 5 brutit en överenskommelse, skriver Nöjesbladet.

Dokusåpaprofilen och sångaren Samir Badran hoppar av det nya tv-programmet "För känd för kärlek" efter att han anser att Kanal 5 brutit mot en överenskommelse, enligt Nöjesbladet

Överenskommelsen ska ha handlat om att Samir inte ska behöva dejta någon i programmet. Trots det ska han vid upprepade tillfällen blivit ombedd att dejta. Något som Samir ska ha sagt bestämt nej till. 

- Jag sa nej. Jag vill verkligen inte det just nu. Jag har så mycket jobb så jag hinner inte fokusera på tjejer. Jag söker inte kärleken, säger han till tidningen. 

"För känd för kärlek"

Enligt Nöjesbladet är "Förkänd för kärlek" tänkt som en programserie där man ska få följa före detta Paradise Hotel-deltagarna Samir Badran, 26, Calle Åberg, 23, Robin "Mos" Andersson, 24, och Smail Alihodzic, 26 på nära håll.

- Deras drömmar, känslor, relationer och andra heliga rum som normalt inte syns på Instagrambilder, sade Axel Eriksson som är programdirektör på Discovery Networks Sweden och Kanal 5 i en tidigare intervju med tidningen

LÄS MER: Samir & Viktor: "Vi skiter egentligen i vad folk tycker"

Bekräftar avhoppet

Men nu bekräftar Kanal 5 för Nöjesbladet att Badran har hoppat av programmet:

- Den dialog som utspelat sig mellan Samir och produktionsbolaget Warner, och vad som där har lovats, sagts och inte sagts, det känner inte jag till, säger Dan Panas, presschef på Kanal 5.