Vi sparar data i cookies, genom att
använda våra tjänster godkänner du det.

1/4

Saga, 6 år, blev stjärna över en natt

Saga Persson, 6 år, i Vänersborg ville ge grannpojken Philip en kärlekshälsning genom att sjunga Håkan Hellströms låt "Valborg" för honom. Klippet ligger nu bland annat på Hellströms Instagram och där skickar han även en hälsning till Saga.

Saga Persson älskar Håkan Hellström och kan några stycken av hans låtar. Hon sjunger dem gärna och ofta tillsammans med sin pappa Per-Anders som ackompanjerar henne på gitarr.

En annan person som Saga älskar mycket är grannpojken Philip som är 7 år.

– En dag i förra veckan var de lite ovänner och då frågade Saga om jag inte kunde spela in henne när hon sjöng Håkan Hellströms låt "Valborg", som en kärlekshälsning till Philip, och skicka den till hans mamma, säger Sagas mamma Annika Olsson.

Annika tyckte att Saga var så söt när hon sjöng så hon lade även ut videoklippet på sin Facebook, Instagram och på Youtube.

– Saga håller på med Youtube hela tiden. Hon sitter och tittar på andra barn som pratar och sjunger. Jag sa till henne att hon nu kunde söka på sig själv.

Det blev stort för Saga, som frågade mamman om hon nu var en stjärna.

Över en natt delades videoklippet och det har nu hundratusentals visningar på olika sociala medier.

Men störst för Saga är nog ändå att Håkan Hellström lagt in klippet på sin Instagram. "Och så glömde jag önska alla en glad Valborg i år, aj då! Inget pissigt vårregn i Gbg i sikte, bara sommar. Vi repar o räknar ner. Ses snart! All for luv! Tack för fint videoklipp Saga Persson 6 år. Kärlekssång till grannpojken", skriver han.

– De måste ha hittat klippet på Youtube. Det finns massor med folk som sjunger den låten där, det är så roligt att han just valde hennes. Texten är ju lite speciell för barn att sjunga, säger Annika.

Vad tycker Saga om det?

– Hon är så stolt. Även tidningen Elle har lagt ut klippet, säger Annika.

Och ni som undrar hur det gick mellan Saga och Philip – kärleken är starkare än någonsin!

Se Youtubeklippet här (den långa versionen):

Se den korta versionen här: