August Wittgenstein och Izabella Scorupco i "Hidden – förstfödd". Arkivbild.
August Wittgenstein och Izabella Scorupco i "Hidden – förstfödd". Arkivbild.

Så blir våren i TV3 och Viaplay

ANNONS

Under våren satsar TV3 stort på kriminalgenren och både "Trolljägarna" och "Efterlyst" är tillbaka. I den nya säsongen av "Trolljägarna" möter Robert Aschberg och Frida Boisen flera kända personer som utsatts för hot på nätet och nu vill konfrontera sina nättroll.

Tematiken speglas även i "TV3 Dokumentär" som forsätter att fokusera på uppmärksammade mord i Sverige och inleds med två avsnitt om Arbogamorden 2008.

Nytt med Scorupco

Även på Viaplay blir det kusligt när thrillerserien "Hidden – förstfödd" har premiär. Serien handlar om en jakt på ursprung som leder in i en dold värld av mörka hemligheter och övernaturliga krafter och i huvudrollerna syns Izabella Scorupco och August Wittgenstein.

ANNONS

"Så fort jag läste manuset så kände jag att 'det här får jag inte missa' och jag känner aldrig så", säger Izabella Scorupco i ett pressmeddelande.

Jubileumssäsong

Totalt släpper Viaplay 19 originalserier under 2019 med titlar från Sverige, Norge och Danmark.

I kontrast till det mörka får realityserierna stort utrymme även denna vår. Nya avsnitt av "Ensam mamma söker" kommer i vanlig ordning med både kärlek och skämskudde. Nya pakter bildas och intriger blossar upp när "Paradise Hotel" är tillbaka i rutan med sin jubileumssäsong och "Lyxfällan" fortsätter att ta sig an sms-lån och shoppingberoenden i sin 26 säsong.

TT

Fakta: Spikade premiärdatum i TV3

"Lyxfällan": Premiär 22 januari

"Ensam mamma söker": Premiär 22 januari

"Frusna vägar": Premiär 28 januari

"Trolljägarna": Premiär 28 januari

"Unga brudpar" (Viafree): Premiär 29 januari

"Efterlyst": Premiär 31 januari

"TV3 Dokumentär": Premiär 31 januari

"Hidden-förstfödd" (Viaplay): Premiär 1 februari

ANNONS