Så ser stjärnorna ut - egentligen

ANNONS
|

Hitmakerskan, artisten och låtskrivan Sia heter egentligenSia Kate Isobelle Furler och är 41 år gammal.Sia har tidigare sagt att hon inte uppskattar kändislivet. När hennes musik uppmärksammades beslutade hon sig därför för att inte visa sitt ansikte vid uppträdanden.

"Det är en konstig känsla"

I en intervju med SVT:s Skavlan 2014 satt hon vänd mot publiken och programledaren.

– Kändisskapet är bara inte för mig, sa hon då till Nöjesbladet.

– Det är en konstig känsla, som att vara jagad. Man har paparazzi efter sig och plötsligt kan man inte göra normala saker.

"Hon som väljer att vara så"

Till tidningen berättade Fredrik Skavlan om intervjun att de hade många diskussioner kring hur intervjun skulle gå till.

ANNONS

– Vi tänkte att man kanske skulle intervjua henne med någon mask, eller som vanligt, fast filma henne bakifrån. Men så kom vi fram till att det var hon som måste vända sig bort, eftersom det är hon som väljer att vara så.

Maskering - en signatur

Men det finns olika anledningar att maskera sig som stjärna. För många har det också blivit en signatur och så man känner igen kändisen. I bildspelet ovan kan du se hurSia Kate Isobelle Furler egentligen ser ut. Dessutom finns det bilder på medlemmarna från Daft Punk, Slipknot och Kiss.

ANNONS