Vi sparar data i cookies, genom att
använda våra tjänster godkänner du det.

Anders Wendin, Caroline Hjelt i Icona Pop, Kikki Danielsson, Eric Saade, Sabina Ddumba, Uno Svenningsson, Aino Jawo i Icona Pop och Tomas Andersson Wij under inspelningarna på Gotland i somras. Arkivbild.

"Så mycket bättre"-gänget återförenas

Ett halvår efter inspelningarna i somras möts nu "Så mycket bättre"-gänget igen. Räkna med god stämning under återträffen.

Under hela hösten har tv-tittarna fått följa Uno Svenningsson, Icona Pop, Kikki Danielsson, Sabina Ddumba och de andra artisterna i TV4-succén "Så mycket bättre".

Att programmet har en stor genomslagskraft har de blivit varse under de senaste månaderna.

- Det har varit väldigt mycket folk som har kommit fram och velat tacka för programmet. När man ska in på butiken och handla något enkelt så kan det ta en timme innan man kommer därifrån. Men det gör ju ingenting, sådant där kan man behöva som artist, säger Uno Svenningsson.

Han berättar att många tonåringar vill prata med honom.

- Det har förvånat mig mest, just att en yngre publik fått upp ögonen för en. Det hade jag inte förväntat mig, säger Uno Svenningsson.

"Party crowd"

Icona Pop märker också av att de nått en större målgrupp.

- Definitivt. Det är både äldre och yngre, så det är stora hopp, säger Aino Jawo.

- I vanliga fall är det kanske mer av en klassisk "party crowd" som har lyssnat på vår musik. Nu känns det som att vi har kommit ut lite bredare och det är jättekul, säger Caroline Hjelt.

Samtliga artister ser tillbaka på inspelningarna i somras med glädje.

- Det är bland det roligaste jag har gjort, jag har både fått vänner för livet och härliga minnen. Jag är också väldigt nöjd med hur programmen blev, de speglar verkligen hur känslan och stämningen var, säger Kikki Danielsson.

"Lite vemodigt"

För en månad sedan var gänget tillbaka på pensionat Grå Gåsen för att spela in återträffsprogrammet och stämningen var på topp.

- Det var som att åka tillbaka i tiden, som att vi aldrig hade lämnat huset. Alla kom tillbaka till sina roller och det var jättemysigt, säger Aino Jawo i Icona Pop.

Samtidigt fanns det ett stråk av vemod.

- Det var härligt att träffa alla igen men det var också lite vemodigt, vi sa att det kanske är sista gången som alla är samlade under samma tak. Vi kommer ju att träffas i olika sammanhang längre fram, men kanske inte alla samtidigt, säger Uno Svenningsson.

Säsongens sista "Så mycket bättre" sänds i TV4 på lördag klockan 20.00.