Vi sparar data i cookies, genom att
använda våra tjänster godkänner du det.

Så mycket bättre-artisterna hyllar Wadling

Beskedet om Freddie Wadlings bortgång tog hårt på deltagarna i årets upplaga av Så mycket bättre. Nu skickar de sina hälsningar till artisten i sociala medier och sörjer hans bortgång. - Jag sa ja till Så Mycket Bättre för att jag är så fascinerad av dig. Nu får vi inte lära känna varandra så, skriver sångerskan Little Jinder på Instagram.

Med bara en vecka kvar till inspelningarna av sjunde säsongen av TV4:s succéprogram Så mycket bättre kom det tragiska beskedet om Freddie Wadlings bortgång. Tillsammans med Tommy Nilsson, Lisa Ekdahl, Danny Saucedo, Magnus Carlson, Little Jinder och Jill Johnson skulle Wadling varit en av årets deltagare i programmet.
- Vi nåddes precis av beskedet och vet ännu inte vad det här betyder för programmet, men våra tankar går till Freddie och hans närstående, säger Martin Nygren, producent för Så mycket bättre.

LÄS MER: Freddie Wadling död - blev 64 år

I takt med att nyheten om Wadlings död nu sprids skriver flera av deltagarna i programmet nu hyllningar till honom i sociala medier.
- Magikern, sanningssägaren och trollkarlen Freddie Wadling är död, konstaterade Lisa Ekdahl, som såg Wadlings sjunga på Rival i Stockholm så sent som i april. 


Artisten Little Jinder skrev ett känslosamt inlägg på Instagram där hon berättade att hon tackat ja till programmet just eftersom hon är fascinerad av Freddie Wadling.
- Nu får vi inte lära känna varandra så. Men nu lyfter du från marken. Och din röst finns kvar med oss.LÄS MER: Jan Andersson: En av våra största är borta

Även Jill Johnson stämde in i sorgeskaran kring Wadlings allt för tidiga bortgång.
- Freddies bortgång känns tung. Jag tänker på hans familj och på alla som kände honom. Jag har aldrig träffat honom, men känner sorg för att jag inte fick lära känna honom. Jag såg väldigt mycket fram emot det, skriver hon på Instagram.