Vi sparar data i cookies, genom att
använda våra tjänster godkänner du det.

1/10

Så håller Harry Potter-stjärnorna kontakten

Sex år har gått sedan premiären av den sista Harry Potter-filmen. Men Emma Watson, Daniel Radcliffe och de andra håller fortfarande kontakten. Med hjälp av en app.

Daniel Radcliffe, Emma Watson och Rupert Grint blev världsstjärnor i sina roller som Harry, Hermione och Ron i Harry Potter-filmerna. Sex år har redan hunnit gå sedan den sista filmen i serien, Harry Potter och dödsrelikerna del 2 hade premiär.

Har en gruppchatt ihop

Men nu säger skådespelarna att de fortfarande håller kontakten med varandra. Enligt Emma Watson har de startat en gruppchatt tillsammans i appen WhatsApp. Avslöjandet kom när hon fick frågan i en intervju med Entertainment Tonight, om huruvida hon fortfarande har kontakt med Daniel Radcliffe.

Bjöd in vännerna till filmvisning

Emma Watson, som just nu är bioaktuell med musikalversionen av Disneys Skönheten och odjuret, säger att hon även har bjudit in hela det gamla Harry Potter-gänget till visningar av den kommande musikalen.

- Det är lite som Pokémon. Jag försöker fånga allihop just nu, sade hon.

Malfoy är med i chatten

Bland de övriga i gruppchatten finns Tom Felton, som spelade antagonisten Draco Malfoy, samt Matthew Lewis som spelade den lite försynte karaktären Neville Longbottom. Det skriver Telegraph.

Fansen rörda till tårar

Nyheten om stjärnornas gruppchatt har väckt kraftiga nostalgikänslor hos Harry Potter-fansen, som kommenterat det hela på Twitter:

"Emma Watson säger att Harry Potter-skådespelarna har en gruppchatt. KAN NI HÖRA MIG GRÅTA", skriver ett fan.

Vissa av skådespelarna har gått bort

Skådespelaren Alan Rickman, som spelade den barske läraren Severus Snape gick bort i januari 2016. Även Richard Harris, som gestaltade trollkarlsrektorn Albus Dumbledore i de första två filmerna om Harry Potter avled 2002, och ersattes därefter av Michael Gambon. Hösten 2016 släpptes filmen Fantastiska vidunder och var man hittar dem, som liksom Harry Potter-filmerna är baserad på en bok av författaren J.K. Rowling.