Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det.

Följer
1/18

Så firar kändisarna midsommar

Vet du ännu inte vad du ska göra på midsommar, kanske behöver du lite inspiration? Eller behöver du bara peppa lite inför helgen? Läs om hur kändisarna ska fira sin midsommar!

Kjell Wilhelmsen

Skådespelare.
- Jag ska inte göra speciellt mycket alls. Jag ska vara hemma och äta sill, potatis och ta det lugnt. Jag kommer antagligen ha kompisar hemma - vi ungkarlar får hålla ihop.

Kitty Jutbring

Radioprofil och krönikör i GP.
- Vi ska till Göteborg och jag ska försöka undvika att dansa för det har jag alltid tyckt är jobbigt.Vi kommer köra en väldigt god och djurfri buffé så det blir mycket matlagning.

Ingvar Oldsberg

Programledare.
- Jag kommer att fira midsommar mycket stillsamt hemma i lägenheten vid Vasaplatsen. Jag har ju stor erfarenhet av rejäla midsommarkalas. Och när det inte går att toppa, då kan man lika gärna lugna ner sig. Men man vet ju inte, det kan ju hända att vi åker till Marstrand och då blir kanske lite mer drag. Jag jobbar också hela veckan innan midsommar med Sverigequizen.

Anna Book

Artist.
- Vi befinner oss i vårt andra hem i Spanien och firar framförallt att vår älskade son, Antonio, fyller 16 år. Det blir stor spansk familjefest med mat, dryck och tårta som jag bakar självklart. Härliga vänner, musik, sång och fans hela dagen till långt in på natten.

Agnes Wold

Professor.
- Jag ska åka ner till Frankrike och cykla med min man och två vänner. Så jag slipper den svenska midsommaren. Jag tycker att den är lite överdriven.

Charlotte Kalla

Längdskidåkare.
- Jag kommer börja dagen med ett långpass. Sedan är det ganska obestämt vad eftermiddagen har att erbjuda, men jag hoppas på god mat och trevligt sällskap.

Chris Härenstam

Sportjournalist och kommentator.
- Jag är nere och jobbar på fotbolls-EM och jag fyller faktiskt år på midsommarafton. Jag har firat fler födelsedagar med Glenn Strömberg än med min famij. På midsommarafton har vi faktiskt kommit till Paris. Så han får väl bjuda mig på en tur upp till Eiffeltornet. Vi kommer definitivt gå ut och äta med kollegor och vänner. Men vi kommer inte ta något öl eller vin eftersom det är match dagen efter.

Frida Wallberg

Proffsboxare.
- Jag ska tillbringa midsommar med min pojkvän och min dotter ute på landet och folk som bor där. Det blir lite lekar och sånt.

Nassim Al Fakir

Musiker, skådespelare och programledare.
- Jag brukar alltid jobbar. Men i år ska jag och Lina Hedlund (flickvännen och Alcazar-medlem) till Venedig. Alcazar ska leka med någonting och då hakar jag på. Lina är gravid också så nu tänkte vi då åker vi iväg. Om fyra månader kommer det en liten bebis.

Sven Bertil Taube

Sångare och skådespelare.
- Den 24 är vi på en restraung i London där vi ska äta med några vänner. Vi är i London över helgen.

Daniel Norberg

Sångare och Youtuber.
- Vi har en tradition i vårt kompisgäng att vi samlar så många vi kan av barndomsvännerna och deras respektive så drar vi till Smögen. Där sover vi över och hänger i en kompis sommarstuga. Krabbor, kräftor, fisketävling, femkamp och kransar i håret.

Robin "Mos" Andersson

Paradise hotel-vinnare 2015 och artist.
- Jag ska umgås med mina underbara vänner och tillbringa midsommar på Sea lodge och dansa runt midsommarstången med Go Charlie och små grodorna.

Morgan Alling

Skådespelare, manusförfattare och regissör.
- Vi dansar runt stången, äter sill och umgås med familjen på vårt landställe i Roslagen. Antagligen i regnställ, tjocktröja och infravärme. 

Roger Pontare

Artist.
- Det blir inga stora grejer för våran del. Vi hare det som en familjehögtid precis som julen. Så om vi kan få ihop de flesta är det fantastiskt fint. Vi försöker samlas i Hälsingland. Lövade björkar som traditionen följer och ganska traditionell midsommarmat. Helst ska vi sitta ute och äta. Det är det fina i all enkelhet och tradition. Men det är svårt att få ihop familjen idag. Alla ska åt olika håll och det är svårt att samlas alla på en gång. Det får bli det det blir. Jag jobbar inte midsommar heller så det är alltid roligt att slippa det om man kan.

Ivory

Rappare.
- Jag ska fira min son som fyller 7. Vi ska ha grillfest med bra kött och bra dricka, stor familj på plats och så vidare.

Magnus Carlson

Sångare i Weeping Willows och aktuell med inspelningarna av Så mycket bättre.
- Jag åker till England i midsommar och spelar in musik. Firar med andra ord inte midsommar traditionsenligt i år.

Alice Teodorescu

GP:s chef för ledarsidorna.
- Jag ska iväg med min bästa kompis till hennes föräldrars lantställe. Det blir lugnt, inget stökigt. Vi är för gamla för det.