Rod Stewart till Göteborg

Nästa sommar återvänder Rod Stewart till Göteborg och Scandinavium. Det blir hans åttonde konsert i hockeyrinken sedan 1976.

ANNONS

Den brittiske rockartisten med den ikoniska rösten kommer till Göteborg den 6 juni nästa år. Sir Rod Stewarts karriär sträcker sig över fem årtionden. Under den tiden har han gjort sig känd för sitt unika uttryck och hitlåtar som "Sailing", ”I don’t wanna talk about it” och ”Maggie May”.

– Ännu en världsartist till Göteborg! Vi är mycket glada över att välkomna legendaren Sir Rod Stewart till Scandinavium för åttonde gången, säger Henrik Jutbring, evenemangschef på Got Event i ett pressmeddelande.

Rod Stewart själv skickar med en hälsning till fansen i samband med beskedet:

”Jag är uppriktigt exalterad över att åter få framträda för mina underbara vänner i Sverige. Jag ger er mina största hits – och givetvis blir det många spännande överraskningar”, skriver han.

ANNONS

Efter spelningen i Göteborg åker Rod Stewart till Stockholm och spelar på Tele2 arena den 8 juni.

LÄS MER:Lyckligt lottad rockstjärna

LÄS MER:Nu stänger hårdrocksklubben The Abyss på Andra Långgatan

LÄS MER:Metallicas fans spenderade mest pengar under Ullevi-sommaren 2023

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev

GP:s kulturredaktion tipsar om veckans snackisar, händelser och guidar dig till Göteborgs kulturliv.

För att anmäla dig till nyhetsbrevet behöver du ett digitalt konto, vilket är kostnadsfritt och ger dig flera fördelar. Följ instruktionerna och anmäl dig till nyhetsbrevet här.

usernewspaperlogoutofferarrowcommentsSökLocationclockplaytwitterfacebookinstagramNotifikationerNotifikationer avNotifikationerstampenpencilusersusers outlinedclocklockdatabasecheckbox-checkedcheckbox-uncheckedlikecheck_circleexclamation-solidgrade

Kommentarer

Vad tycker du?

Här nedan kan du kommentera artikeln via tjänsten Ifrågasätt. Märk väl att du behöver skapa ett konto och logga in först. Tänk på att hålla god ton och att inte byta ämne. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Inlägg som bedöms som olämpliga kommer att tas bort och GP förbehåller sig rätten att använda kommentarer i redaktionellt innehåll.

ANNONS