Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det.

Följer

Robin självsäker efter andra repet

Robin Stjerberg studsar av glädje under repetitionerna i Malmö arena på onsdagen. Jämför med tidigare i veckan bjuder han på ett stabilt nummer. -Jag är mycket lugnare nu, säger Sveriges hopp.

Robin Stjernbergs repetition i Malmö arena i söndags var en skakig historia med förvirrande kameravinklar. Under onsdagens repetitioner ligger fokus i stället på schlagerstjärnan, utan störande moment i bakgrunden.

-Det känns mycket bättre, jag är mycket lugnare nu och jag vet att vi kommer att göra någonting magiskt, säger Robin Stjernberg när TT Spektra träffar honom efter repetitionerna. -Det blev mer av en wow-effekt, och vi ska fixa till det lite till med bildvinklar bara, fyller delegationschefen Rennie Mirro i.

Kritik för kläderna

De beige-vita scenkläderna fortsätter dock att röra upp känslor i sociala medier och på bloggar, där de har kallats bland annat "slappa" och "slafsiga".

-Jag älskar mina kläder, de är helt rätt för numret. Det viktigast för mig är att jag ska få vara mig själv och ha på mig det jag vill, säger sångaren.

"You"-sångaren tar i från tårna när han repar i arenan, och är inte rädd för att stämbanden ska ta stryk.

-Rösten mår väldigt bra, den blir bara bättre och bättre.

Robin Stjernberg tävlar i finalen i Eurovision Song Contest som sänds i SVT 1 på lördag klockan 21.00.