Robbie Willams säljer sitt hus i England

LYXHUSET: Världsstjärnorna brukar ha gott om hem runt om i världen. Så även artisten Robbie Williams som äger fastigheter i USA, England och Schweiz. Nu säljer han och frun Ayda Field Williams ett av hemmen för 80 miljoner kronor. I priset ingår bland annat en helikopterhangar.

ANNONS
|

Den brittiska artisten Robbie Williams, hans fru Ayda Field Williams och deras fyra barn har flera hem runt om i världen. De ska ha hus i Los Angeles, Malibu, London, och i Compton Basset i England som ligger 13 mil utanför London. Och nyligen utökade de sin hussamling med ett hem i Schweiz för nästan 300 miljoner kronor.

Dock ska de inte ha kvar huset i Compton Basset som byggdes 1935, utan de har lagt ut det till försäljning för andra gången. Robbie köpte fastigheten 2009 men ska sedan ha försökt sälja det redan 2010 utan att lyckas. Nu gör han ett nytt försök med en prislapp på 80 miljoner kronor.

ANNONS

Parets hem ligger på landet omgivet av mycket gräsmattor, träd och ängar. Trädgården är på 29 hektar och huset är på 2 000 kvadratmeter och innehåller sju sovrum, bland annat en master-suite med eget vardagsrum. Finns också åtta badrum, fem vardagsrum, en matsal och ett stort lantligt kök med en turkosblå köksö.

LÄS MER:Huset på ”Sweden Island” har ett snörum

Vårtsvin i guld

Parets inredningssmak är lite spännande. De verkar gilla djur och har gott om hundar i olika former och material. En tax är en sittbänk, en bulldogg är gjord av lego och i ett av vardagsrummen har paret placerat ett vårtsvin i en glaslåda. Tyvärr ingår inte inredningen i köpet, men en del kan vara möjliga att köpa loss.

På utsidan är det mycket yta att leka och springa på, eller bara att njuta av, som en stor trädgård, skog och flera paddockar. För den som vill hålla sig i form finns en fotbollsplan och en tennisbana med något så ovanligt som en paviljong. Där finns också en helikopterhangar, en verkstad och flera garage. Till fastigheten finns det också två lägenheter till personalen och en stuga för gäster.

LÄS MER:Pierce Brosnan säljer sitt hus för strax under en miljard

Ingen utomhuspool hos Robbie

Något man däremot inte hittar på utsidan är en pool. Världsstjärnor i Williams kaliber brukar ofta ha stora terrasser med pool, jacuzzi och flera platser att sitta på. Här finns uteplatser – men poolen hittar man på insidan vilket paret verkar uppskatta med tanke på hur mycket det regnar i England. Vid poolen finns även omklädningsrum, gym, bastu och bubbelpool.

ANNONS

Robbie och Ayda Williams säger så här om sitt hus via mäklaren:

”Compton Bassett House har varit den perfekta tillflykten för vår familj. Det var där Ayda och jag verkligen blev kära, och drömde om vår framtid familj. Sedan dess har vi välkomnat fyra vackra barn i de fina rummen på Compton Basset, där vi delat mycket skratt. Trädgårdarna och träden har förtrollat oss med sin magi, och på regniga dagar (som det finns många av i England) har vi lekt och plaskat runt i inomhuspoolen, till vår glädje. Compton Bassett House är definitivt ett familjevänligt hus som förtjänar att få mycket mer skratt och glädje inom sina vackra väggar. Vi hoppas att den kommande köparen kommer att njuta lika mycket som vi har gjort”.

LÄS MER:Guldpalatset är världens dyrast hem till salu

LÄS MER:Tom Cruise säljer sitt vinterparadis

LÄS MER:Ägarna sålde sitt förra hus till Avicii

ANNONS