Vi sparar data i cookies, genom att
använda våra tjänster godkänner du det.

Rihannas power-svar om rivaliteten och Beyoncé

Många vill gotta sig i en eventuell rivalitet mellan superstjärnorna Rihanna och Beyoncé. Nu ger Rihanna alla skvallerbyttor svar på tal.

Rihanna och Beyoncé. Två giganter som har miljontals fans världen över och som skapar rubriker så fort de rör sig eller hintar något på sociala medier.

LÄS OCKSÅ: Polisen bojkottar Beyoncé – anklagar stjärnan för polishat och skjutningar

Båda stjärnorna är just nu aktuella med nya album. Rihanna med plattan Anti som kom i januari och har just inlett Anti world tour. Beyoncé har också nytt album på gång och släppte nyligen singeln Formation vars politiska budskap framkallade starka reaktioner.

Som i de flesta fall när två samtida kvinnor har stor framgång inom samma område sprids ständigt nya rykten om rivalitet mellan artisterna. Många gillar att spekulera i vad de egentligen tycker om varandra och huruvida de betraktar varandra som ett hot.

LÄS OCKSÅ: Erik Almqvist Twitter-hånar Beyoncé

Nu har Rihanna pratat med tidningen Vogue om ryktena, skriver NME. Och hennes genuina kommentar avväpnar skvallret på ett självklart sätt:

”Så här är det. De blir bara så exalterade att frossa i något som är negativt. Något som handlar om konkurrens. Något som är, du vet, en rivalitet. Men det är inte vad jag vaknar upp till. För jag kan bara göra mig. Och ingen annan kommer någonsin att kunna göra det. ”

I sommar besöker båda artisterna Sverige. Rihanna spelar den 4 juli på Tele 2 Arena och Beyoncé går att se på Friends Arena den 26 juli.