Vi sparar data i cookies, genom att
använda våra tjänster godkänner du det.

Publikfiasko: Let's dance-turnén ställs in

Let's dance live floppar innan den ens haft premiär. Hela turnén skrotas på grund av bristande publikintresse.

Dragplåstren Pia Johansson, Elisa Lindström, Alexander Hermansson och Steffo Törnquist räckte inte till. Det gjorde inte heller programedaren David Hellenius eller tv-juryn Tony Irving, Ann Wilson och Cecilia Lazar som alla skulle alla medverka på turnén Let's dance live.

- Biljettförsäljningen har inte legat i linje med förväntningarna. Därför har vi beslutat att det tyvärr inte blir turné i år, säger Sophie Henningson, marknadsansvarig på Blixten & Co.

Turnén skulle ha kommit till Scandinavium den 5 november med totalt tio stopp på den landsomfattande resplanen.

"Att ta ut en stor produktion som Let’s Dance på turné är ju en rätt galen idé och då är det bara att haka på känner jag. Det kommer bli sjukt roligt att ge sig ut på vägarna med det här gänget. Efter alla år i tv-studion ser vi fram emot att äntligen få träffa alla Let’s Dance-fans runt om i Sverige, sade David Hellenius när nyheten om satsningen presenterades.

LÄS MER: Let's dance ut på turné – till Göteborg

Nu kommer fåtal biljetter som har sålts att återlösas och samtliga biljettinnehavare kommer att kontaktas personligen av arrangören. I nuläget finns inga planer på att arrangera turnén vid ett senare tillfälle.

På fredagen väntar semifinal i tv-versionen av Let´s dance i TV4. Thomas Wassberg, Elisa Lindström och Bianca Ingrosso är de som gör upp om finalplatserna.