Vi sparar data i cookies, genom att
använda våra tjänster godkänner du det.

1/20

Presidentvalet: så röstar stjärnorna

Snart avgörs det amerikanska presidentvalet. Men hur röstar egentligen kändisarna i USA?

Hillary Clinton eller Donald Trump? Valdagen närmar sig med stormsteg och än är det många amrikaner som inte har bestämt hur de ska rösta.

Senast i onsdags gick komikern Louis C.K. ut med att han ska rösta på Hillary Clinton, och att han tycker att Donald Trump är en galning. Han jämförde till och med presidentkandidaten med Adolf Hitler. Även Beyoncé har visat sitt öppna stöd för Hillary Clinton.

Skådespelaren Robert De Niro har också gått hårt åt Donald Trump. I intervju med Hollywood Reporter sade han bland annat att han ville slå honom på käften.

- Det gör mig så arg att det här landet har kommit till den punkten där den här dåren, den här clownen, har tagit sig så långt som han har, sade han då.

Men alla kändisar är inte Clinton-fans. Den gamle westernlegenden och Dirty Harry-skådespelaren Clint Eastwood sade till Esquire Magazine tidigare i höst att han vill se Donald Trump som president.

- Trump är något på spåren. Alla är i hemlighet trötta på den politiska korrektheten och att fjäska, sade han i intervjun med tidningen.

 

Frågan är hur stor betydelse kändisarnas stöd har för presidentkandidaterna.

Se bildspelet ovan för att få veta hur alla stjärnorna röstar.