Vi sparar data i cookies, genom att
använda våra tjänster godkänner du det.

Dolly Style fram tills nu. Gamla Polly, som egentligen heter Emma Pucek, till höger.

Polly hoppar av Dolly Style

Nyheten om att Polly i trion Dolly Style hoppar av slog ner som en bomb bland de unga fansen på söndagen. Redan på måndagen ersätts hon – av en ny Polly.

Gruppen Dolly Style, som skapades för att tävla i årets Melodifestival, har haft en hektisk vår. På sin Facebooksida skriver de att det fulltecknade schemat är en bidragande orsak till att den lilahåriga medlemmen Polly nu hoppar av.

Såhär skriver gruppen:

"Då det gått otroligt fort fram för Dolly Style och efter att alla bokningar rullat in, så har Polly valt att hoppa av gruppen då hon inte hinner med sitt andra projekt som är ett rockband. Polly tackar alla fans för denna tid och är superglad för att fått vara med på denna fantastiska resa. Hennes högsta önskan är att ni inte ska vara ledsna utan glada hennes skull!"

Läs också: Hemlighetsfulla dockor sockrar Mellon

Gruppens mycket unga fans, som sjunger Melodifestivalbidraget "Hello hi" på dagis och skolgårdar, verkar dock inte ta nyheten med upphöjt lugn.

Kommentarsfälten under nyheten svämmar över av gråtande e-mojis och meddelanden som Emblas "neeej. snälla sluta inte,ingen Dolly style utan dig".

Andra är mer bitska i sin ton och tycker att Polly sviker. "hon bodde ha tänkt först innan hon vilde vara med i melodifesivalen innan hon slutade att vara med i dolly style" skriver Star Princess.

Trots de starka känslorna kan man också skönja en nyfikenhet på vem som nu ska ersätta Polly.

"Lycka till Polly , Vill nu så gärna se den nya Polly" skriver Victoria.

Redan på måndagen (annandag påsk) klockan 14.00 ska en ny Polly presenteras.

"Hon är sååå förväntansfull och längtar efter att få träffa er. Kram Molly & Holly" avslutas Facebook-meddelandet.

Vilket band Polly vill lägga sin tid på? Jo, det är rockgruppen Hart, där Polly (eller Emma Pucek som hon egentligen heter) är sångerska.