Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det.

Följer

Ingen prenumeration
  • Mitt GP
  • Korsord
  • Erbjudanden
  • Logga ut
Modellen Dani Mathers. Foto: Glenn Francis.

Playboy-modell sparkad och portad från gym

Playboy-modellen Dani Mathers postade en bild på en naken kvinna i duschen på gymmet. Förutom att hon fått sparken som radiopratare och är portad från alla gym i Los Angeles kan det hela leda till juridiska konsekvenser, skriver nyhetssajten Daily mail.

Hon blev årets Playmate 2015 och är en känd amerikansk modell. Under 2013 var hon Playboys miss Januari och dessutom har hon varit med i tv-serien Glamour sedan 2005.

I en snap tog hon en selfie tillsammans med en naken kvinna i duschen på gymmet. I samma snap skrev hon: "Om inte jag kan få detta osett kan inte du det heller", skriver Daily mail.

Nu kan det hela leda till juridiska konsekvenser för den 29-åriga modellen.

Efter att gympersonal sett Dani Mathers snap gick de till polisen och menade att hon inkräktade på medlemmars rätt till privatliv genom att ta denna bild. Nu riskerar Playboy-modellen upp till sex månaders fängelse - om kvinnan som blev fotad stiger fram. Men om inte, kan Dani Mathers bli friad.

LÄS MER: Playboy Mansion är till salu

Enligt Daily mail har hon fått sparken från ett radiojobb och är dessutom portad från alla gym i Los Angeles.

Samtidigt fick modellen enormt mycket kritik i sociala medier efter att hon postat bilden. Hon har över 500 000 följare på Instagram och mer än en miljon på Facebook. Men snabbt efter publiceringen raderade hon bilden och bad om ursäkt. 

LÄS MER: Playboy slutar med naket

"Jag gjorde helt fel och det här var inte meningen. Jag har valt att göra det jag gör som ett jobb eftersom att jag älskar den kvinnliga kroppen och shaming är fel. Det är inte sådan jag är och inte hur jag är som person. Fotot togs i samband med en privat konversation med en tjejkompis och eftersom jag är ny på Snapchat insåg jag inte att jag hade postat den. Det var ett stort misstag" har hon skrivit i en Snapchat Story i efterhand, enligt Daily mail.

I skrivande stund har hon raderat både hennes Twitter- och Instagramkonto.