Peter Settman blir ny programledare i Rix Morronzoo

ANNONS
|

När våren drar igång på Rix FM har de en ny programledare i sitt morgonprogram Morronzoo - TV-producenten Peter Settman.

- Jag har varit gäst i RIX Morronzoomånga gånger och älskar det! Det känns väldigtspännande att nu få vara med i den kreativa processen och vara en del av självaprogrammet, säger Peter Settman i ett pressmeddelande från MTG.

Tar plats bredvid Bagge

Utöver Settman kommer veteranen Roger Nordin och tidigare Idoljurymedlemmen Laila Bagge. Återkommande bisittare blir Claudia Galli och Måns Möller.

Rix Morronzoo har sänts på Rix FM sedan 1998, länge med trion Roger Nordin, Titti Schultz och Gert Fylking som programledare. De senaste tre åren har programmet letts av Adam Alsing och Laila Bagge.

ANNONS

Från TV till radio

Peter Settman slog igenom i kultserien Ronny&Ragge, och har synts som skådespelare i bland annat En ängels tålamod och Sommarlovsmorgon i SVT. 1989 grundade han produktionsbolaget Baluba, som ligger bakom program som Hey Baberiba, Dansbandskampen och Sommarkrysset.

Under åren har han även varit programledare för flera TV-produktioner, såsom Så ska det låta, Settman på plats och Idrottsgalan.

ANNONS