Vi sparar data i cookies, genom att
använda våra tjänster godkänner du det.

1/5

Pernilla Wahlgren: "Vi kallade det för flyktinglägret - på skoj"

Mediaprofilen Filip Hammar anklagade festfixaren Micael Bindefeld för att utöva maktmissbruk mot sin personal och kalla teamets arbetsplats för "flyktinglägret" under inspelningarna av "Fest hos Bindefeld". Nu bekräftar kollegan Pernilla Wahlgren det sistnämnda: "Vi kallade husvagnsavdelningen för "flyktinglägret" - på skoj", säger sångerskan i podcasten "Gry och Anders med vänner".

Det var i somras som mediaprofilen och Breaking News-programledaren Filip Hammar gick till attack mot festfixaren Micael Bidefeldt och gav svidande kritik mot hans arbetsmetoder. 

I ett inlägg på Instagram anklagade Filip Hammar bland annat Bindefeld för att ha hotat en kvinnlig medarbetare genom att säga: "Lös det här annars strimlar jag dig". Han anklagade även festfixaren för att ha kallat ett område med baracker, som upprättades i Bindefelsdts trädgård under inspelningarna av tv-programmet "Fest hos Bindefeld", för "flyktinglägret", enligt Aftonbladet

LÄS MER: Filip Hammar till attack mot Micael Bindefeld

"Kallades för ett flyktingläger – på skoj"

Nu svarar sångerskan Pernilla Wahlgren, som deltog vid några av inspelningarna, på kritiken och bekräftar att de kallade teamets husvagnsavdelning för ett flyktingläger – på skoj.

– Vi hade en jättemysig liten husvagnsavdelning som vi själva använde och vi kallade den flyktinglägret på skoj, säger hon i podcasten "Gry och Anders med vänner" och fortsätter:

– Det stod ju bland annat att Micael hade kallat husvagnslägret för flyktinglägret och det var ju ett skämt eftersom Micael var i sitt hus och vi andra var där. 

Hon ifågasätter Filip Hammars Instagraminlägg

– Det var ju Filip Hammar som tog upp det här och jag kan tycka att hade han själv blivit illa behandlad så hade det varit en sak men det är alltid svårt att föra någon annans talan.

"Pedant och hård som chef"

Pernilla Wahlgren beskriver dock festfixaren som en tuff chef.

– Mot mig har han varit väldigt vänlig, men sedan är han ju pedant och hård som chef, det vet ju alla. Sedan är ju alltid frågan om någon är känslig eller om något annat har hänt när inte jag har varit med. Det kan inte jag svara på.