Paradise Hotel-deltagarens kritik: ”Skittråkig säsong”

Tim Söderström från Göteborg kom in som en joker i årets ”Paradise hotel”. Men han är inte nöjd med säsongen som gått: ”Det blev sevärt när jag kom in. Castingarbetet var dåligt. Jag tycker det är många personer som inte skulle ha varit med”, säger han.

ANNONS
|

24-åriga Tim Söderström från Göteborg kom in efter halva säsongen av årets ”Paradise hotel”. Men programmet har fått betydligt mindre uppmärksamhet jämfört med tidigare säsonger med profiler som Saga Scott, Smail Alihodzic och Samir Badran. Och Tim Söderström är kritisk till valet av årets deltagare.

–Det blev sevärt när jag kom in. Det var då Spelet började på riktigt. Castingarbetet var dåligt. Jag tycker det är många personer som inte skulle ha varit med, säger han.

Tim Söderström blev snabbt en populär deltagare, men fick också gå bakom mångas ryggar i Spelet. Han är trygg med hur han framstår i programmet.

ANNONS

LÄS MER:"Paradise hotel" tillbaka i vår

–Jag är jättenöjd med hur de fått mig att se ut. Men jag tycker synd om många människor som är med. Vissa ser ut som riktiga jubelidioter. Ska man vara med i sådana här program ska man vara en personlighet som står ut. Det säger jag till alla.

”Jag är bäst i Sverige”

Och självförtroende råder det ingen brist på. För GP berättar Tim Söderström att han är en framgångsrik säljare och bäst i Sverige på företaget han jobbar på.

–Jag är bäst i Sverige så det är synd att klaga. Jag är en prestigemänniska och jag tycker det är kul att höra när jag är bäst.

Våld, droger och behandlingshem

Men Tim Söderström har kantats av en uppväxt med våld, droger och uppmärksamhetsbehov. I tonåren var han en huligan som slogs nästan varje helg. Två gånger har han varit inskriven på behandlingshem för sin problematik.

–Det var slagsmål varje gång på fyllan. Man kunde fråga om en cigg och sa de nej kunde man svara med en smäll på käften.

Det hela började i ung ålder då han kände ett behov av uppmärksamhet.

LÄS MER:Här är alla deltagare i Paradise Hotel

–Jag har alltid varit jävligt energisk. Jag var alltid klassens clown. Det var jag som blev utslängd från lektionerna. Jag var en stökig liten unge.

ANNONS

Bårhus eller galler

Till slut fick Tim Söderström nog och den andra gången på behandlingshemmet skrev han in sig frivilligt.

Jag bröt ihop. Jag visste att antingen skulle det sluta på ett bårhus eller bakom galler. Då gick jag till min mamma och la alla korten på borden.

Och det lönade sig. Idag har han fast jobb, egen lägenhet, bil och en stabil tillvaro.

– Jag har ett seriöst jobb och jag skäms inte för min bakgrund. Den personen jag är idag är den jag älskar. Jag är mest tacksam över att jag ändrade mig själv som människa. Jag vill förmedla det budskapet för andra kids som det går åt helvete för. Även om man har haft det tufft i livet så vill jag att folk ska få lite hopp.

ANNONS