Paolo Robertos attack: "Lögnare och pissmyror"

TV-profilen Paolo Roberto rasar mot media: "Blir sjukt förbannad jävla lögnare och pissmyror!"

TV-profilen Paolo Roberto har gjort ett uppmärksammat utspel om den offentliga debatten och flyktingfrågan.

Det började med att ex-boxaren skrev ett inlägg på sitt Instagram där han menade att "en politisk elit som styr hela västvärlden som uppenbarligen ljugit för sina medborgaren och blåst blårök i folks ögon för att de inte ska se sanningen”

"SD stängs ute"

Paolo Roberto menade också att övriga politiska partier stängt ute Sverigedemokraterna från debatten i flyktingfrågan. Inlägget plockades upp av såväl Aftonbladet som Expressen, men Roberto reagerade starkt på Expressens rapportering.

Ilskan resulterade i ett nytt inlägg på Instagram:

"Blir sjukt förbannad jävla lögnare och pissmyror! Då har Expressen ryckt saker ur i sitt sammanhang! Man blir sjukt förbannad på en samhällselit som konstant försöker trycka ner de icke politiskt korrekta åsikterna! Man citerar mig i allt utom det viktiga: att jag ÄR FÖR en stor flyktinginvandring! Men man måste för fan ha en PLAN!", skriver Paolo Roberto som sedan uppmanar sina följare att "bomba sönder" tidningens kommentarfält.

"Bomba sönder deras kommentarsfält"

"Vill ni göra mig en tjänst? Snälla,snälla kan ni gå in och bomba sönder deras kommentators fält. För det är det här som är problemet med ett land där bara EN åsikt är ok. Man försöker skrämma folk till tystnad! Men ni ska ha jävligt klart för er att jag kommer aldrig att hålla käften. För att tycka olika är det som är demokrati. Länder där bara en åsikt är ok är diktaturer.", skriver Paolo Roberto.

På måndagen var Paolo Roberto uppe i ottan och tog en löptur innan han skulle medverka i TV4:s Nyhetsmorgon för att prata träning.

"Stresshormonerna sjunker, stressystemets bromspedaler stärks och hjärnans brandsläckare mot stress blir bättre, skriver Roberto på Instagram angående löpningens fördelar.