Vi sparar data i cookies, genom att
använda våra tjänster godkänner du det.

Paolo Roberto är programledare i "Farmen". "Det här är en av de roligaste säsongerna jag har jobbat med", säger han. Pressbild.

Paolo Roberto: "Många starka känslor"

Farmen är tillbaka med en ny säsong – och enligt programledaren Paolo Roberto blir det både en intensiv och färgstark resa.

Det är återigen dags för "Farmen" – dokusåpan där deltagarna måste leva som på 1800-talet, och samtidigt agera taktiskt för att stanna kvar på gården och ta hem tävlingen.

Paolo Roberto ser framför sig en intensiv säsong.

- "Farmen" handlar först och främst om deltagarna, är det bra deltagare så är det en bra säsong. Det här är en väldigt rolig säsong, de levererar på alla sätt och vis, de är glada, underhållande, arga och roliga. Många starka viljor och starka känslor, säger Paolo Roberto.

Gutta tillbaka

Vem av dem som är mest intresseväckande kan han däremot inte svara på.

- Jag tycker att alla är färgstarka på olika sätt. En del börjar kanske lite lugnt för att sedan ta för sig mer och växa in i sin roll, säger Paolo Roberto.

Paolo Roberto avslöjar att det kommer att dyka upp överraskningar under resans gång, men vill inte gå in på detaljer. En nygammal person som återvänder är expertbonden Gutta Andersson, som gör sällskap med hästbonden Hans Wincent.

"Problem med hälsan"

Däremot gäller det bara början av säsongen. Enligt Nöjesbladet drabbades Gutta Andersson av en allvarlig höftprotesinfektion under inspelningen och kunde inte vara med hela tiden.

- Gutta är med lite grand, han har haft lite problem med hälsan. Men han är väldigt mycket "Farmen" så det är roligt att han är med lite i år, säger Paolo Roberto.

Paolo Roberto har varit programledare för "Farmen" sedan 2015.

- Det är en otroligt rolig produktion, den är väldigt komplicerad. "Robinson" och "Farmen" är kanske de mer komplicerade tv-produktionerna, du befinner dig i naturen, det är riktiga deltagare, riktiga känslor, de ska samarbeta, det är också i viss mån utsatta för väder och vind, det kan vara farligt på vissa sätt, säger han.

Det första avsnittet av "Farmen" visas i TV4 den 6 januari.