Vi sparar data i cookies, genom att
använda våra tjänster godkänner du det.

1/4

Paolo Roberto hyllar sin exfru

TV-profilen och krögaren hyllar sin före detta i ett känslosamt inlägg på Instagram. "Du är ett fantastiskt stöd i allt"

Ex-boxaren, föreläsaren, krögaren och tv-kocken Paolo Roberto hyllar sin exfru Lena Arrelöv på sitt Instagram-konto.

Paret valde att gå skilda vägar för knappt fyra år sedan, men fortsatte ändå att jobba tillsammans. Inte nog med det, de blev grannar, med hus bara tjugo meter från varandra.

"Skilsmässan var något av det jobbigaste jag gjort i mitt liv. Men ganska snart beslutade vi oss för att stycka tomten och jag byggde ett hus 20 meter från Lenas. Alla sa att det där kommer aldrig funka... Nu med facit i hand så visade de sig att något som var så jobbigt blev så bra.", skriver Paolo Roberto som fortsätter att hylla sin exfru.

Roberto menar att han aldrig hade kunnat vara bli så framgångsrik utan Lenas hjälp och att lösningen med att bli varandras grannar också gjorde att han kunde vara en bra pappa till deras gemensamma barn.

"Jag kan vara en närvarade pappa trots att jag jobbar mycket, jag fick en ny bästa vän och du är ett fantastiskt stöd i allt. Jag pratar ofta om att jag har byggt 13 bolag mm men det rätta svaret är att vi har gjort det! Du är de mest kompetente VD jag kan ha, du är en vass styrelseledamot och du en suverän förhandlare. Utan dig skulle allt krascha, skriver Paolo Roberto.