Vi sparar data i cookies, genom att
använda våra tjänster godkänner du det.

1/3

Oskar Linnros i olycka efter Way out West

Den svenska popstjärnan Oskar Linnros började med en succéspelning under Way out West och slutade med natten på sjukhus: "Tack till Sahlgrenska för 24 snygga stygn".

GP:s recensent Jennifer Last gav Oskar Linnros fem fyrar under Way out west. Det innebär att den svenska popstjärnan tog hem festivalens enda fullpoängare från Göteborgs-Posten.

"Han är inte något annat än en sann kreatör, en känslomänniska och ett musikaliskt geni", går det bland annat att läsa i recensionen som Oskar Linnros själv delat på Facebook.

LÄS MER: Oskar Linnros är bäst i Sverige

Men efter lördagens spelning verkar det inte ha gått lika bra. Istället för att fira en uppskattad spelning fick han spendera natten på sjukhus.

"Tack för den bästa supporten nånsin igår på WOW och tack till Sahlgrenska för 24 snygga stygn efter liten benolycka haha råkkenråll osv. Det händer alltid nåt magiskt i denna stad", skriver Oskar Linnros på Facebook.

Exakt hur benolyckan gick till vill varken han själv eller Nina Nestlander, som arbetar på skivbolaget Universal music, svara på.

– Inga kommentarer. Oskar hälsar att han mår bra och är jätteglad för den fina recensionen, skriver Nina Nestlander i ett sms till GP.