Opererar sig för att likna Kardashian

Kim Kardashian har flera hängivna fans, men ett av dem sticker ut. James Parke vill se ut som sin idol och har lagt nästan 1,5 miljoner på plastikoperationer. Men än är han inte helt nöjd.

ANNONS
|

Det var i tv-showen This Morning som James Parke, 25 år gammal, berättade om sina plasitkoperationer, skriver The Sun. Parke, som är makeup-artist,har redan spenderat 130 000 pund, närmare 1,5 miljoner kronor på operationer, och har fler inbokade. Han är inte helt nöjd med sin näsa, men funderar på om han någonsin kommer tycka att den blir bra nog.

- Jag ska operera näsan i oktober, bara för att göra den smalare. Jag är inte hundra procent nöjd med den, men tror inte att jag någonsin kommer bli helt nöjdheller. Det är alltid den jag hängt upp mig på på min kropp, säger Parkei This Morning.

ANNONS

Har inga problem med att se plastig ut

Parkehar fått kritik för att han ser plastig ut, men det är inte något som han tar till sig av, utan tar det med ro.

– Jag skrattar när folk försöker förolämpa mig genom att säga att jag ser plastig eller fejk ut, ska han ha sagt.

Han vet vad han vill, och det är att göraallt för att se ut som Kim Kardashian. Parkeberättar vidare om de olika operationer som han redan genomfört.

–Jag har gjort näsan två gånger, jag har kindimplantat, fettsugit mig i nacken, tatuerat mina ögonbryn, har filler i läpparna och filler i kinderna, säger han i programmet.

Enligt Parkevar det efter att han sett reality-showen Keeping UpWith The Kardashians, som han blev kär i den näst äldsta dottern, Kims utseende.

– Jag älskar allt som har med Kim att göra. Hon är den vackraste kvinnan någonsin. Hennes hy är perfekt, hennes hår, allt på henne, har han tidigare sagt till The Sun.

ANNONS