Vi sparar data i cookies, genom att
använda våra tjänster godkänner du det.

Olivia: Jag vägrade släppa Harry

Idolmötet med One Direction blev verklighet, men var en overklig upplevelse, berättar Olivia Åstrand, 16, en trött och lycklig vinnare dagen efter Ullevikonserten.

Vid 20-tiden i går kväll, en timma innan konserten med One Direction började, slussades Olivia Åstrand och hennes kompis Pia Ehnebom backstage tillsammans med ytterligare sex tjejer som vunnit meet-and-greet i olika tävlingar.

- En vakt följde oss och sa till oss att vi skulle ställa upp oss på rad mot en vägg, och sedan kom Niall (Horan) förbi och sa "Ciao" och gick in i rummet där vi skulle få träffa dem, berättar Olivia Åstrand, och fortsätter:

- Han såg helt overklig ut. Som en docka, eller pappfigur.

Olivia Åstrand berättar vidare att bandmedlemmarna dök upp en och en, Louis Tomlinson sa "Howdy", Liam Payne vinkade. Harry Styles däremot syntes inte till - förrän tjejerna fick komma in i rummet och hälsa. Där var de alla på plats.

- De såg nästan inte verkliga ut. De såg mycket bättre ut i verkligheten än på alla bilder. Jag kände inte ens igen Niall och Harry först. Och Louis var jätteliten! Hur liten som helst! Och så hade han jätterufsigt hår. Och Harry var inte alls så lång som alla säger.

Mötet med idolerna innehöll inte så mycket prat utöver hälsningsfraser, men däremot många kramar, berättar Olivia Åstrand, som tog mod till sig:

- Jag frågade Niall om jag kunde få en snabb kram, och det fick jag, och sedan kramade vi alla i tur och ordning. När jag kramade Harry vägrade jag släppa, så det blev en lång kram!

Är Harry din favorit?

- Nej, det är Niall, men han kramades ganska stelt. Harry gav mig en så go kram så jag höll kvar, haha.

Två bilder togs också av arrangörens egen fotograf, som Olivia och Pia nu kan dela med sig av till sina vänner. Och GP:s läsare.

Vill du veta mer om hur GP arbetar med kvalitetsjournalistik? Läs våra etiska regler här.