Oldsbergs dubbla glädjebesked

Inför "Bingolottos Uppesittarkväll" är Ingvar Oldsberg både friskare än på länge och redo för bröllop på Kuba: "Det är inga orosmoln och det ska bli jättetrevligt att ännu en gång få leda en Uppesittarkväll".

ANNONS
|

Det har varit si sådär med den 71-åriga tv-profilens hälsa under året. Problem med hjärtat och pacemakern gjorde att Ingvar Oldsbergvar tvungen att ställa in SVT-inspelningar.

LÄS MER:Hjärtproblem hindrar Oldsberg

Men inför "Bingolottos Uppesittarkväll" på fredag i TV4 är hälsan bättre än på länge. Men när GP når Ingvar Oldsberg har han precis varit på "kliniken".

- Det är jag hela tiden för att kolla olika värden. Men de stora grejerna som inträffade var när det blev hjärtflimmer och vi slängde in en pacemaker.

Men pacemakern var inte korrekt inställd från början.

- Det gjorde att jag blev andfådd när jag gick. Det var aldrig problem i sändningar för då går man på adrenalin och vilja. Men i mellanperioderna var det svårt att gå i affären.

ANNONS

"Det är skönt"

Nu sitter pacemakern korrekt och hälsan är bättre än på länge.

- Nu är det väldigt mycket bättre. Det är skönt.

Bröllop på Kuba

Och samtidigt fortsätter planerna inför bröllopet med fästmönMaria Sandeblad, 55. De förlovade sig under en resa till Panama tidigare i år. Nu är tanken att de i februari ska gifta sig på Kuba.

LÄS MER:Oldsberg: "Kanske gifter mig"

- Just nu när samhället öppnats kan man ta tillfälligheten. Vi var på väg dit i fjol men vi kom till Panama istället vilket var fantastiskt.

Blir det ett stort bröllop?

- Nä det får vara en begränsad skara. Att bygga upp det i någon större utsträckning är jag ingen vän av. Jag går sällan på premiärer på röda mattorna med den typen av uppmärksamhet. Det tilltalar mig mer med det lilla formatet.

Blir det någon överraskning under fredagens Bingolotto?

- Det vet du aldrig med en sändning som pågår i drygt fem timmar. Men vi kommer ha en hemlig tomte.

Vem då?

- Ja det kan jag inte säga för då är det ingen hemlig tomte. Hintarna kommer i programmet med ledtrådar. Men jag kan säga så mycket som att det är en världsartist.

Bingolottos Uppesittarkväll

Sänds i TV4 fredagen den 23 december klockan 19.30.

Några av gästerna är Shirley Clamp, Lotta Bromé, Peg Parnevik, Carl Jan Granqvist, Andreas Weise med flera.

GP kommer sända live-tv backstage inför programmet.

ANNONS