Nya ilskan mot svenska supermodellen

I förra veckan provocerade den svenska supermodellen Elsa Hosk fansen rejält med en bild där hon röker. Nu har hon gjort det igen. I den senaste bilden på Instagram poserar hon i päls och många fans visar sin besvikelse: "Sluta".

ANNONS
|

Den 28-åriga supermodellen Elsa Hosk är en av de mest populära modellerna just nu. Under Vicotoria´s secret modevisning 2016 öppnade hon hela showen. Samtidigt har hon samarbeten och fotograferingar med giganter som Dior, Dolce and Gabbana och Tiger. Dessutom har hon fotograferats för bland andra Elle, Madame, Bon och Plaza.

På Instagram, där Elsa Hosk har över tre miljoner följare, delar hon med sig av livet som supermodell; både privatliv och bakom kulisserna på fotograferingar. Men samtidigt provocerar hon då och då.

I förra veckan publicerade hon ett foto från en strand där hon röker. Något som provocerade många fans.

ANNONS

LÄS MER: Fansens ilska mot svenska supermodellen

Och i den senaste publiceringen från Parisströmmar det in kritiska kommentarer. Varför? Hon bär päls.

Men om det är en äkta päls eller inte framgår inte av bilden. Men det hindrar inte kritiska kommentarer från fansen: "Är det äkta päls? Besviken", skriver en. "Jag hoppas att din päls är fejk", skriver en annan och "Sluta bär päls", skriver en tredje.

Elsa Hosk har inte kommenterat kritiken men har vid flera gånger tidigare gjort fotograferingar med äkta päls. Dessutom bär hon då och då på päls privat.

ANNONS