Vi sparar data i cookies, genom att
använda våra tjänster godkänner du det.

Ny video från Rebecca & Fiona

Efter en längre tystnad återkommer nu dj-duon Rebecca & Fiona med nytt material. Singeln Taken over är också det första smakprovet från det ännu obetitlade andra albumet som kommer senare i år.

Singeln är ett samarbete med dj-stjärnan Style of eye, som förutom att producera egna låtar gjort remixer åt bland andra Swedish House Mafia och Miike Snow. Videon är regisserad av Laerke Herthoni, som också låg bakom videon till singeln Dance från förra året.

Rebecca & Fiona slog igenom i en prisad tv-serie på SVT 2010 och sedan dess har framgångarna avlöst varandra. Förutom att erövra de svenska dansgolven har duon också hunnit vara förband till Robyn, turnérat i USA och uppträtt på Polarprisgalan. Debutalbumet som släpptes 2011 innehöll deras hittills mest framgångsrika singel Bullets, som också bidrog till att Rebecca & Fiona samma år tilldelades en grammis i klassen bästra dans/elektro.

I sommar kommer dj-paret att uppträda på flera festivaler runt om i landet. Bland annat på Emmabodafestivalen, Putte i parken i Karlstad och på Dans Dakar i Stockholm.

Till videon: http://gptv.gp.se/player/play/138955

Vill du veta mer om hur GP arbetar med kvalitetsjournalistik? Läs våra etiska regler här.