Ny Halloweendräkt upprör: "Äckligt"

ANNONS
|

Natten till måndagen den 3 oktober rånades realitystjärnan Kim Kardashian, 35,av fem beväpnade män i Paris. Hon bands och låstes in i badrummet, samtidigt som hon bad för sitt liv, medan rånarna stal smycken för miljontals euro.

LÄS MER:Kim Kardashian utsatt för väpnat miljonrån

Händelsen inträffade i samband med modeveckan i Paris. I skrivande stund har ingen av gärningsmännen gripits. Dock har ett smycke funnits som polisen ser som ett spår i jakten på stöldligan.

LÄS MER:Här är spåret efter Kardashian-rånet

Efter rånat hånades Kim Kardashian i sociala medier. Mängder av memes spreds och användare jämställde rånarna med Robin Hood. Flera kändisar gick då till realityprofilens försvar. Bland annat Piers Morgan.

ANNONS

"Känner mig väldigt ledsen för Kim Kardashians skull. Måste ha varit en skrämmande upplevelse", skriver den brittiska programledaren.

LÄS MER:Kim Kardashian hånas efter attacken

Nu säljs en Halloweendräkt som driver med händelsen. Kostymen ska föreställa en fastbunden Kim Kardashian och paketet innehåller bland annat en vit morgonrock, svart peruk, en "4 million dollar ring",rep och munkavle.

Kommentar: "Fruktansvärt"

Och att döma av kommentarerna är inte kunderna roade.

"Äckligt", "Fruktansvärt", och "Sorgligt" är några avalla ord som används i de skrivna kommentarerna.

"Det här är en fruktansvärd Halloweendräkt. Denna kvinna gick igenom en skäckfylld upplevelse och ni tror att det är okej att skämta om det hela. Ni har förnedrat henne och alla andra offer som genomlidit dessa brott. Det är ett allvarligt brott som har lämnat henne traumatiserad. Ni borde skämmas över att sälja en så stötande produkt", skriver en av alla personer som reagerat.

"Ska kunna skratta åt den"

Till Buzzfeed har chefen på hemsidan,Costumeish, svarat på kritiken;

– Jag är ledsen att folk blir upprörda av den, men det är Halloween. Det är en dag på året. Halloween ska vara en lättsam tillställning och folk ska kunna skratta åt den och tycka att den är kul. Vi har inte sålt några ännu, om det spelar någon roll, säger han till Buzzfeed.

ANNONS
ANNONS