Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det.

Följer

Ingen prenumeration
  • Mitt GP
  • Korsord
  • Erbjudanden
  • Logga ut

Nu siktar Zlatan mot klädbranschen

Flera olika företag har samarbetat med Zlatan Ibrahimovic på senaste tiden, Volvo och Vitamin Well är bara ett av många. Nu ser det ut som att "Ibra" är på väg att lansera sitt alldeles eget klädmärke, rapporterar Resumé.

Det är Dressmans norska ägare Varnergruppen som kommer att samarbeta med Zlatan Ibrahimovic och lansera ett nytt sportklädesmärke. Tillsammans har man startat bolaget Varner Ibrahimovic.

Pr-byrån Borg & Lundell, som tidigare har arbetat med Luger och Way out Wast bland annat, har anlitats för att lansera det nya märket.

– Det stämmer att vi arbetar med Varner Ibrahimovic. Mer än så säger vi inte nu. Vi är såklart oerhört peppade och det är en stor ära, säger Joel Borg till Resumé.

Tidigare har Zlatan sagt följande angående den kommande kollektionen:

–  Det kommer när det kommer. Men ingen kommer att missa det, tro mig, det kommer att slå ned som ännu en bomb, sade han till Di Weekend. 

Det finns alltså i nuläget inte mycket information att tillgå när det kommer till den kommande kollektionen. Än är det fortfarande oklart när lanseringen kommer att äga rum.