Nour vill bli älskad

ANNONS
|

På torsdag och fredag ges föreställningen Humorafton på Pustervik. På scen står Nour El-Refai och Kalle Haglund.

Vad är det för show?

- Min del handlar om att jag aldrig kan få relationer med killar att fungera. Det går alltid åt helvete i mina relationer.

Varför är det så då?

- Killar kan vara så störiga. Är man en tuff tjej så är det många killar som inte tar det. Då vill de vara tuffare.

Har du något budskap?

- Budskapet är att det är synd om oss allihopa och att vi borde hångla istället för att hålla på med spel och taskig attityd. Eller nä, hångla låter för mycket Bob Hansson. Han har ju faktiskt patent på den frasen. Jag ändrar det till att vi borde ligga mer. Det är mer Nour. Eller så menar jag att vi kanske ska sluta ligga och prata istället. Eller egentligen handlar det väl om att jag vill bli älskad för den jag är.

ANNONS

Skiljer sig föreställningen från vad du har gjort tidigare?

- Ja. Jag är bara Nour i den här föreställningen. Jag säger "Hej, jag är Nour". Tidigare har jag varit mer karaktärer och roller. Det här känns mer blottande.

Hur är det att vara ute och turnera igen?

- Jag har inte varit ute och turnerat sen i somras. Det känns skitroligt. Jag gillar Kalle Haglund både privat och på scen. Vi går ihop som mango och lime.

Du skapar ofta rubriker. Varför?

- Jag har aldrig skapat en rubrik själv. Det är kvällstidningarna som blåser upp allt. De tycker att jag är provokativ. Jag blir alltid väldigt ledsen när jag ser mig själv på löpet.

Hur förbereder du dig innan du går på scen?

- Jag gör inga speciella grejer. Jag röker aldrig. Jag hänger i logen och brukar vara väldigt nervös.

Vad tror du publiken tar med sig efter att ha sett föreställningen?

- Jag hoppas att de ska tycka att det är kul. Det är en ganska desperat grej men jag vill verkligen att de ska gå därifrån och tycka om mig.

ANNONS