Vi sparar data i cookies, genom att
använda våra tjänster godkänner du det.

Nano uppträder med låten "Chasing rivers" i Melodifestivalens första deltävling i Göteborg.

Nanos son i Melodifestivalen

Efter att ha fallit på mållinjen 2017 gör Nano Omar comeback i Melodifestivalen, nu med bidraget "Chasing rivers". Men han är inte den ende i familjen Omar som kommer att synas i tv.

Under Nanos uppträdande kommer en mini-Nano att visas på bildskärmarna ovanför scenen, spelad av artistens egen son William.

- Jag försöker alltid att spegla det viktiga. Jag har en video som heter "96", där min sambo är med eftersom att det handlar om henne, jag har en låt där mina barn är med eftersom att jag sjunger om dem. Det hade varit svårt att ta med en annan kille eftersom att mitt barn är mest lik mig, dessutom blir det en resa att göra tillsammans, säger Nano.

Sonen var inte sen med att tacka ja, även om det kändes läskigt.

- När vi började testa märkte jag att han var jätteblyg, han ville inte ens visa sin mamma. När vi åkte till Stockholm sade han på morgonen att "jag är jätterädd, jag vet inte om jag kommer att klara det här", berättar Nano och fortsätter:

- Då sa jag, "du får välja själv, jag kommer inte att bli arg eller besviken om du inte vill", men han sade att han skulle göra det, berättar Nano.

Sonen är lika gammal som Nano själv var första gången han uppträdde med musik framför andra.

- Vi spelade in i tio timmar, och den sista timmen började han dansa och känna sig bekväm när kören kom in. Jag är så extremt stolt över honom, jag tror att det är en bra grej för framtiden att pusha sig själv och våga, säger Nano.