Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det.

Följer

Ingen prenumeration
  • Mitt GP
  • Korsord
  • Erbjudanden
  • Logga ut
1/4

Nancy O'Dells egna ord om Trumps kommentarer

Nancy O'Dell, som omnämndes i Donald Trumps kommentarer som släpptes i fredags har nu höjt sin egna röst. Programledaren är "besviken över att höra sådan objektifiering av kvinnor" och hoppas att det kommer ske en förändring i samhället i framtiden.

Nancy O'Dell, programledare för Entertainment Tonight, har uttalat sig kring de kommentarer från Donald Trump som GP rapporterade om i fredags, skriver Entertainment Tonight.

"Om vi sätter politik åt sidan, så är jag ledsen över att dessa kommentarer fortfarande existerar i vårt samhälle överhuvudtaget. När jag såg kommentarerna igår var det en besvikelse att höra en sådan objektifiering av kvinnor. Det behöver ske en förändring, ingen kvinna eller person ska få utstå sådana grova kommentarer, oavsett om kameror rullar eller inte. Alla förtjänar respekt oavsett könstillhörighet. Som en kvinna som jobbat väldigt hårt för att bygga sin karriär, och som mamma, känner jag att jag måste höja mina röst med hopp om att vi som samhälle alltid kommer sträva mot det bättre." Detta skriver O'Dell.

LÄS MER: Trump: "Jag kommer aldrig dra mig ur" 

Gammal video ledde till nytt drama

Det var i en video från 2005 som publicerades först i fredags av The Washington Post som presidentkandidaten Donald Trump kunde höras säga oanständiga kommentarer om kvinnor till programmet Access Hollywoods programledare.

LÄS MER: Hustrun sågar Trump: "Oacceptabelt"

Bland annat säger Trump saker som att han försökt förföra Nancy O'dell, men utan resultat: "Jag gjorde en pass mot henne, men misslyckades. Jag medger att jag försökte ha sex med henne. Hon var gift."

"Jag är ingen perfekt person"

- Detta var ett privat samtal som tog plats för flera år sedan. Bill Clinton har sagt mycket värre saker till mig på golfbanan. Jag ber om ursäkt om någon tog illa vid sig, säger Trump i ett pressmeddelande efter att videon publicerades.

Senare har Trump även sagt att "jag är inte en perfekt person, och har aldrig påstått mig vara någon annan än den jag är. Jag har sagt saker som jag ångrar, och dessa kommentarer är ett exempel på det. Jag gjorde fel och ber om ursäkt."