Vi sparar data i cookies, genom att
använda våra tjänster godkänner du det.

Chris Rock. Foto: TT/Arkivbild.

Telefonförbud under Chris Rock i Göteborg

Under Chris Rocks show i Scandinavium är det telefonförbud som gäller. Något som testades för första gången i Sverige under måndagens föreställning i Stockholm: "Det verkar som folk haft det bra och väldigt roligt", säger Kristofer Åkesson på Live Nation.

Inför Chris Rocks show "Total Blackout Tour" i Göteborg meddelar arrangören att all ljud- och bildupptagning är strikt förbjuden under föreställningen. Något de även testade när han uppträdde på Ericsson Globe i måndags.

– De enda reaktioner jag har hört och fått är väldigt positiva. Det fungerade jättebra. Jag har inte hört något klagomål utan snarare att många upplevt att det adderat någon till närvaron i lokalen. Det verkar som folk haft det bra och väldigt roligt, säger Kristofer Åkesson på Live Nation.

Ikväll, fredagen den 6 oktober, uppträder den 52-åriga stjärnkomikern i Scandinavium. Även här gäller samma regel om telefonförbud.

Vem är det som beslutat om förbudet?

– Det är Chris Rock själv. Det är något han har med sig på hela turnén. Mobilförbud på stand up är inget nytt utan snarare regel än undantag när det kommer till de här stora stjärnorna. Sedan vilka metoder som använs för att förbudet ska efterlevas kan variera, säger Kristofer Åkesson.

Vill du veta mer om hur GP arbetar med kvalitetsjournalistik? Läs våra etiska regler här.