Take That - vad hände sen?

ANNONS
|

De var alla runt 40 år ifrån pensionsåldern när Take That gick skilda vägar i mitten av 90-talet. Det var inte riktigt dags att lägga det arbetande livet på hyllan.

Vad Robbie har gjort sedan pojkbandets storhetstid har man kunnat höra på radion, hitsinglarna avlöste under en period varandra, men det har även blivit en hel del skandalrubriker emellanåt.

Gary Barlow, 42 år, Take Thats huvudsångare och låtskrivare har fortsatt skriva låtar. Delvis åt sig själv, men även åt artister som Lily Allen och Elton John. Han ägnar sig mycket åt olika välgörenhetsprojekt, som att samla ihop ett gäng kändisar som klättrade uppför Kilimanjaro. Han är även domare i X Factor, ett jobb han tog över när grundaren Simon Cowell hoppade av.

ANNONS

Jason Orange, 42 år, är den ende Take That-medlemmen som inte har gett sig på en solokarriär. Istället har han pluggat teater, psykologi och sociologi. Han jobbar som skådespelare, och har haft en del roller i mindre produktioner.

Howard Donald, 45 år, blev DJ när Take That lades ner. Han gjorde sig känd som DJ HD och blev populär i Tyskland. Han har producerat musik och är nu domare i ett tyskt dansprogram.

Flickfavoriten Mark Owen, 41 år, har släppt tre soloskivor, men alla har mer eller mindre floppat. 2002 vann han Storbritanniens kändisversion av Big brother. 2010 la han in sig på behandlingshem för sitt alkoholmissbruk, och har i pressen uppmärksammats en del för sina otrohetsaffärer mot sin fru.

ANNONS