Vi sparar data i cookies, genom att
använda våra tjänster godkänner du det.

1/2

Nya biljetter till Springsteen

Den femte juni satte Håkan Hellström nytt nordiskt rekord han samlade 70 144 personer på Ullevi. Nu verkar Bruce Springsteen vilja utmana om rekordet. I morgon släpps nämligen fler biljetter till hans kommande spelningar i Göteborg.

Biljetterna till Bruce Springsteen och The E Street Bands tre Göteborgsspelningar i sommar sålde slut på nolltid när de släpptes tidigt i våras. Men nu får du som blev utan en ny chans att säkra din plats på Ullevi.

LÄS MER: "Ullevi blir Springsteens sista stora show"

I ett pressmeddelande berättar arrangören Live Nation att de i morgon kommer att släppa ett "större antal biljetter" till alla tre konserter, den 25:e juni, 27:e juni och 23:e juli. Och det ska kunna gå att få tag i både sitt- och ståplatser. 

LÄS MER: Springsteen tar strid för hbtq-personer

Biljetterna släpps på tisdagen den 14:e juni klockan 09:00 och säljs via ticketmaster.se. Nu återstår det att se om Springsteen lyckas slå Hellströms rekord. Håkan samlade hela 70 144 personer på Ullevi den femte juni.

LÄS MER: Bruce Springsteen släpper självbiografi

Slaget om den största Ullevi-publiken har utvecklats till en kamp mellan just Hellström och Springsteen under de senaste åren. Håkan Hellström innehar de tre högsta placeringarna på listan, före Springsteens senaste Ullevi-spelningar 2012.

Vill du veta mer om hur GP arbetar med kvalitetsjournalistik? Läs våra etiska regler här.