Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det.

Riktig journalistik gör skillnad.

1/2

Den här artikeln ingår för dig som är kund.

Nya biljetter till Springsteen

Den femte juni satte Håkan Hellström nytt nordiskt rekord han samlade 70 144 personer på Ullevi. Nu verkar Bruce Springsteen vilja utmana om rekordet. I morgon släpps nämligen fler biljetter till hans kommande spelningar i Göteborg.

Biljetterna till Bruce Springsteen och The E Street Bands tre Göteborgsspelningar i sommar sålde slut på nolltid när de släpptes tidigt i våras. Men nu får du som blev utan en ny chans att säkra din plats på Ullevi.

Du läser nu en av dina fria artiklar på GP.se

LÄS MER: "Ullevi blir Springsteens sista stora show"

I ett pressmeddelande berättar arrangören Live Nation att de i morgon kommer att släppa ett "större antal biljetter" till alla tre konserter, den 25:e juni, 27:e juni och 23:e juli. Och det ska kunna gå att få tag i både sitt- och ståplatser. 

LÄS MER: Springsteen tar strid för hbtq-personer

Biljetterna släpps på tisdagen den 14:e juni klockan 09:00 och säljs via ticketmaster.se. Nu återstår det att se om Springsteen lyckas slå Hellströms rekord. Håkan samlade hela 70 144 personer på Ullevi den femte juni.

LÄS MER: Bruce Springsteen släpper självbiografi

Slaget om den största Ullevi-publiken har utvecklats till en kamp mellan just Hellström och Springsteen under de senaste åren. Håkan Hellström innehar de tre högsta placeringarna på listan, före Springsteens senaste Ullevi-spelningar 2012.

Vill du veta mer om hur GP arbetar med kvalitetsjournalistik? Läs våra etiska regler här.