Ny musik med Einár – sju och en halv månad efter rapparens död

Natten mot tisdag släpps ny musik med Einár – sju och en halv månad efter artistens död. Hans mamma, skådespelerskan Lena Nilsson, berättar i ett inlägg på Instagram att låten är en ”hyllning till kärleken och tryggheten”.

ANNONS
|

I slutet av oktober 2021 sköts artisten Einár till döds i Hammarby sjöstad, i södra Stockholm. Mordet blev mycket uppmärksammat och misstänks vara gängrelaterat.

Vid sin död var Nils Grönberg, känd under artistnamnet Einár, en av de mest populära svenska rapparna. Nu släpps en ny singel av artisten postumt.

Video och EP till ”Kolla mig i ögonen”

Einárs mamma, skådespelerskan Lena Nilsson, skriver på Instagram att en video och EP släpps vid midnatt, natten mot tisdag. Låten ska ha fått namnet ”Kolla mig i ögonen”.

”Nils skrev hela tiden och hade alltid en låt på gång om det som var viktigt och som berörde honom, oss och många av er”, skriver Lena Nilsson.

ANNONS

Projekt har färdigställts

Hon skriver vidare i inlägget att Einárs ”vänner och kollegor” dels har varit ett emotionellt stöd för familjen sedan hans bortgång, men också har hjälpt till att färdigställa de projekt som artisten haft på gång.

”Vi är så tacksamma att vi har Nils musik kvar och att vi tillsammans med er idag får lyssna på Kolla mig i ögonen som Nils skrev som en hyllning till kärleken och tryggheten man ska få känna med de sina.”

Nedan kan ni via Spotify ta del av Einárs nysläppta musik.

LÄS MER:Flickvännen höll känslosamt tal till Einár på Grammisgalan

LÄS MER:En person misstänkt för inblandning i mordet på Einár

comments

Kommentarer

Vad tycker du?

Här nedan kan du kommentera artikeln via tjänsten Ifrågasätt. Märk väl att du behöver skapa ett konto och logga in först. Tänk på att hålla god ton och att inte byta ämne. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Inlägg som bedöms som olämpliga kommer att tas bort och GP förbehåller sig rätten att använda kommentarer i redaktionellt innehåll.

ANNONS