Vi sparar data i cookies, genom att
använda våra tjänster godkänner du det.

1/11

Ny etta – här är Instagrams mest gillade bild

Nyheten att Beyoncé och Jay Z väntar tvillingar har väckt stor uppståndelse världen över. Intresset är så stort att hennes avslöjande nu har gillats mest av alla bilder i Instagrams historia.

Ja, ingen har väl missat att Queen B och Jay Z väntar tvillingar. I skrivande stund, fjorton timmar efter att Beyoncé lagt upp bilden på sitt instagramkonto har den fått över 7,4 miljoner gilla-markeringar ­– och fler lär det bli. Paret har sedan tidigare dottern Blue Ivy som föddes 2013.

Beyoncé har tagit över förstaplatsen från artisten Selena Gomez som tidigare hade den mest gillade bilden. Gomez bild har fått 6,3 miljoner likes och föreställer henne själv sippande på en kall cola.

 

when your lyrics are on the bottle 😛 #ad

Ett foto publicerat av Selena Gomez (@selenagomez)

Men trots att Beyoncé nu har den mest gillade bilden är Selena Gomez fortfarande den privatperson som har flest följare i hela världen. 108 miljoner följer 24-åringen – det enda kontot som har fler följare än Gomez är Instagrams egna konto.

Med sina 92,9 miljoner följare kommer Beyoncé först på fjärde plats på listan som toppas av Selena Gomez. Artisterna Taylor Swift och Ariana Grande ligger tvåa respektive trea.

Vill du veta vilka fler som ligger på Instagrams topp 10-lista? Kolla i bildspelet ovan!

Vill du veta mer om hur GP arbetar med kvalitetsjournalistik? Läs våra etiska regler här.