Vi sparar data i cookies, genom att
använda våra tjänster godkänner du det.

Dylan Leblanc spelade i jeansbutiken.

Leblanc sjöng för jeansfolk

Trångt i butiken var det när Dylan Leblanc med flera värmde upp inför kvällens Woody West-festival i Göteborg.

Den amerikanske sångaren och låtskrivaren Dylan Leblancs känslofyllda röst och plockande gitarrspel lindar sig runt både byxor och besökare när han på eftermiddagen håller en kort specialspelning i jeansbutiken Nudie i Göteborg. Han är en av de medverkande i Woody Wests festival på tisdagskvällen med bland andra Band of Horses, som spelade i affären i samband med förra årets konsert i stan.

Den här gången upprepades konceptet med några av kvällens akter. Dylan Leblanc spelade ett par låtar, bland annat Comfort me från nya plattan som kommer i höst, och drog sig sedan tillbaka för att få lite sömn inför den riktiga konserten.

- Det kommer att bli bra, bara jag får sova lite. Jag ska köra en del nya låtar och jag har mitt band med mig. Vi är fem stycken, mig inräknat, och kommer att rocka loss en del, säger Dylan Leblanc som kommit direkt till Göteborg från Nashville tidigare på dagen.

Under eftermiddagen spelade även Göteborgsduon Steget och Vetiver från San Francisco i butiken.

Förutom de nämnda banden spelar även First aid kit, Papercuts, Basia Bulat och Rambling Nicholas Heron på Woody West i Trädgår'n.

Vill du veta mer om hur GP arbetar med kvalitetsjournalistik? Läs våra etiska regler här.