Vi sparar data i cookies, genom att
använda våra tjänster godkänner du det.

Kygo | Azalea, torsdag

Kygo äger scenen och med sin tropiska house förvandlar han Way out West till Summerburst.

Det här är en recension. Ställningstaganden är recensentens egna.

Tropisk house

Tropisk house

Kygo

Azalea, torsdag

Publiken skriker, basen känns i halsgropen och Kygo har total kontroll när han inleder spelningen med sin hyllade remix av Ed Sheerans I see fire. Och som om inte det var nog sprutar eld ut över publiken. 

Tänk Avicii men lite somrigare och fräschare så har du det norska stjärnskottet Kygo, eller Kyrre Gørvell-Dahll som han egentligen heter. Det är ett uppträdande av världsklass som 23-åringen bjuder på, och trots att han slog igenom för knappt ett år sedan så är han helt avslappnad på scen och har publiken virad runt sitt lillfinger.

Kygo är mest känd för sina remixer, men när han spelar den egna låten Stole the show, som har över 200 miljoner lyssningar på Spotify, flyger händerna upp i luften och hela det tajt packade publikhavet sjunger med. Spelningen fortsätter stabilt och när det segar till lyckas Kygo med sin fingertoppskänsla alltid locka tillbaka publiken.

Det enda man skulle kunna önska är lite mer publikkontakt; Kygo har inget mellanprat och känns stundvis lite anonym. Men hitsen och de snygga effekterna slår, och den tropiska housen passar perfekt in i den ljusa sommarkvällen.