Vi sparar data i cookies, genom att
använda våra tjänster godkänner du det.

1/3

Kapten Röds Göteborgsspelning flyttar till Slottsskogsvallen

Trycket på Kapten Röds Göteborgsspelning har varit stort. Därför flyttas den från Trädgårdsföreningen till Slottsskogsvallen: "När vi såg att spelningen var på väg att sälja slut redan för en månad sedan kunde jag knappt tro det", säger Kapten Röd.

Det är mindre än en månad kvar innan Kapten Röd ska köra sin planerade konsert i Trädgårdsföreningen. Men nu meddelar reggaestjärnan, via ett pressmeddelande, att konserten kommer flyttas till Slottsskogsvallen. Detta på grund av ett stort tryck på biljettförsäljningen. Hittills har 11 500 personer köpt biljett.

LÄS MER: Kapten Röd ger sig ut på turné

– I vintras när vi talade om att avsluta turnén på Trädgårdsföreningen, så tvekade jag för att det kändes för stort. Så när vi såg att spelningen var på väg att sälja slut redan för en månad sedan kunde jag knappt tro det, säger Kapten Röd och fortsätter;

– Eftersom min innerliga önskan hela tiden varit och är att alla ska ha möjlighet att komma, gläder jag mig så enormt att nu kunna gå ut med att vi lyckats flytta turnéfinalen till Slottsskogsvallen, och därmed kan göra festen tillgänglig för många fler!

Prisdumpar för alla

Med turnén "Hundralappen" har Kapten Röd spelat runtom i landet och lördagen den 2 september ska det avslutas i hemstaden Göteborg. Tanken är att alla ska ha möjlighet att komma och därför kostar konsertbiljetten hundra kronor. 

De som redan köpt biljett behöver inte göra något särskilt förutom att i stället dyka upp i Slottsskogen.

LÄS MER: Kapten Röd bryter tystnaden

Vill du veta mer om hur GP arbetar med kvalitetsjournalistik? Läs våra etiska regler här.