Vi sparar data i cookies, genom att
använda våra tjänster godkänner du det.

Kapten Röd gör konsert i Stockholm

Göteborgsstjärnan Kapten Röd gjorde succé med sin sommarturné. Nu kommer en extra konsert med samma koncept – i Stockholm.

Turnén Hundralappen byggde på idén att ta exakt en hundralapp för varje konsertbiljett, för att göra musiken tillgänglig för fler. I turnén ingick bland annat en konsert på Slottsskogsvallen i Göteborg, där Kapten Röd gästades av Håkan Hellström.

Konceptet gick hem, och efter en sommar med spelningar i elva städer väljer Kapten Röd nu att lägga till ett extra konsertdatum. 

LÄS ÄVEN: Kapten Röd tillbaka i rampljuset: "Lev för fan!"

Spelar i Globen

Spelningen kommer att äga rum i Globen i Stockholm den 16 december och reggaestjärnan skriver i ett pressmeddelande att han ser fram emot konserten.

“Jag har hela tiden haft en känsla av att en pusselbit saknats sen i somras. För även om vi flängde land och rike runt med Hundralappen turnén, så lyckades vi aldrig få till ett gig i Stockholm där jag vet att jag har en stor lyssnarskara".

Då släpps biljetterna

Kapten Röd slog igenom 2007 med debutalbumet Stjärnorna finns här, och nu senast dök han upp som gäst i SVT-programmet Ebbots ark.

Biljetterna till konserten i Globen släpps nu på torsdag, den 2 november.

 

Vill du veta mer om hur GP arbetar med kvalitetsjournalistik? Läs våra etiska regler här.