Vi sparar data i cookies, genom att
använda våra tjänster godkänner du det.

1/3

Henrik Berggren blir clown i ny musikvideo

I sin senaste musikvideo förvandlas Henrik Berggren från popikon till clown. "Jag är en clown. Jag är en pajas till fyllerist som dragit uppmärksamhet till mig endast genom mitt galna uppträdande, och i vad jag gör finns ingen reell substans." skriver artisten på skivbolagets hemsida.

Det var i våras som Henrik Berggen solodebuterade med albumet "Wolf's Heart". Från att ha stått utanför rampljuset i flera år är den gamle Broder Daniel-stjärnan tillbaka med full fart. Och nu släpper han en helt ny musikvideo.

Det handlar om en video till "You wore the Crown; I Played the Clown", från ovannämnda album, och i den kan vi se Berggren utklädd till en clown.

LÄS MER: Broder Daniel-stjärnan redo för Liseberg

På skivbolaget Whoa Dads hemsida skriver Henrik Berggren ett långt brev som förklarar musikvideon, och den annorlunda utstyrseln. 

"Jag är en clown. Jag är en pajas till fyllerist som dragit uppmärksamhet till mig endast genom mitt galna uppträdande, och i vad jag gör finns ingen reell substans. Detta vill jag ge uttryck åt i den här låten." skriver han på hemsidan. 

Under hösten gör Berggren en Sverigeturné, med premiär i Göteborg den 27 oktober i Lisebergshallen. 

Vill du veta mer om hur GP arbetar med kvalitetsjournalistik? Läs våra etiska regler här.