Han representerar Göteborg i EM-låten

I dag släpptes den officiella EM-låten. I videon kan man se rapparen Habib "Habz" Nafar med en svensk flagga utanför Ullevi i Göteborg.

ANNONS

Årets EM-låt heter Mitt team och är gjord avFrej Larsson och Joy M'Batha.

LÄS MER:Frej Larsson och Joy M'Batha gör årets EM-låt

En som är med i musikvideon är rapparenHabib "Habz" Nafar, ursprungligen från Göteborg.

- De tyckte att jag skulle representera Göteborg då det är därifrån jag kommer.

Idag bor han i Stockholm och är signad på Frej Larssons skivbolag. Hanhar tidigare ingått i olika hiphop-grupper och konstallationer.Och i juni släpps solo-debuten Backa tillsammans med rapparen Cleo.

I musikvideon till Mitt team får man se både kändisar och vanlisar som sjunger med i låten.Tanken är att gå från norr till söder med en svensk flagga och spegla hela Sverige, berättarHabib "Habz" Nafar.

ANNONS

- De har varit och filmat vidSveriges nordligaste punkt och till sist i Skåne med Zlatan. Alla är med och vi gör det här tillsammans. Mitt team och ett enat Sverige, säger hanoch fortsätter:

- Jag tycker den blev grym. Den känns väldigt involverande och den ger känslan av att vi är allihopa, det är hela Sverige. Det är jättebra att det lyfts fram.

LÄS MER:EM-låten får konkurrens

I videon förflyttas den svenska flaggan, men Habib "Habz" Nafar fick bestämma plats i Göteborg. Och platsen blev Ullevi.

- De frågade mig om vad jag tänkte för plats som skulle vara lämplig.Jag är uppvuxen i området kring arenan, sedan är det förknippat med fotboll. Så det passade bra, säger han

ANNONS