Vi sparar data i cookies, genom att
använda våra tjänster godkänner du det.

1/7

Efter Zaras supersuccé - nobbar galan

Popsuccén Zara Larsson är på delad förstaplats på listan över flest nomineringar inför P3 Guld. Men till galan i Partillearena kommer hon inte; "Tyvärr kommer jag som det ser ut inte kunna delta på galan", säger hon till Djungeltrumman.

Det har gått minst sagt bra för popstjärnan Zara Larsson under 2016. EM-låt, MTV-pris och karriär i USA. Inför helgens P3 Guld i Partillearena är hon en av två som har fått flest nomineringar. Zara Larsson har chans på pris i kategorierna årets artist, årets låt (Ain´t my fault) och guldmicken.

De enda som också har tre nomineringar är Galantis för årets grupp, årets dans och årets låt "No money".

LÄS MER: Zara Larsson dominerar P3 Guld

Men i en intervju med Djungeltrumman säger nu Zara Larsson att hon inte kommer kunna komma till galan.

- Jag gillar Göteborg! Tyvärr kommer jag som det ser ut inte kunna delta på galan … Men tänker att jag är med in spirit!, säger hon till Djungeltrumman.

LÄS MER: Zara Larsson - hyllas och provocerar

"Hjälper mig att nå mina mål"

Men samtidigt passar hon på att tacka fansen;

- TACK till alla er som hela tiden stöttar, peppar och röstar på mig när jag får såna här fina nomineringar. Jag är så glad att det finns så mycket fina personer där ute som hjälper mig att nå mina mål och drömmar!, säger hon till Djungeltrumman.

P3 Guld arrangeras i Partille den 21 januari. Galan leds av radioprogramledaren Tina Mehrafzoon och under kvällen uppträder bland andra Veronica Maggio, Miriam Bryant, Hurula, Erik Lundin och Nause.

Vill du veta mer om hur GP arbetar med kvalitetsjournalistik? Läs våra etiska regler här.