Den amerikanske jazzpianisten Carla Bley har ställt in lördagens spelning på Nefertiti. Bild: <a href="https://cs.wikipedia.org/wiki/Carla_Bley#/media/File:Carla_Bley_05N8727.jpg" id="link-5bd1f06dc1b6c070a98628772e7a0c63">Michael Hoefner</a>
Den amerikanske jazzpianisten Carla Bley har ställt in lördagens spelning på Nefertiti. Bild: Michael Hoefner

Carla Bley ställer in på Nefertiti

En av jazzens allra största skulle spela på Nefertiti i Göteborg på lördagen och sedan på Stockholm Jazz Festival. Nu ställer Carla Bley in.

ANNONS
|

Carla Bley fyller 82 år i dagarna och enligt ett utskick från Nefertiti i Göteborg ställs konserten med Carla Bley Trio in på grund av sjukdom. Alla som köpt biljett kommer att kontaktas via mejl eller telefon.

På söndag skulle Carla Bley Trio ha rest vidare till Stockholm, för ett framträdande på Stockholm Jazz Festival. Men även den konserten är inställd på grund av sjukdom, står det på festivalens hemsida.

comments

Kommentarer

Vad tycker du?

Här nedan kan du kommentera artikeln via tjänsten Ifrågasätt. Märk väl att du behöver skapa ett konto och logga in först. Tänk på att hålla god ton och att inte byta ämne. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Inlägg som bedöms som olämpliga kommer att tas bort och GP förbehåller sig rätten att använda kommentarer i redaktionellt innehåll.

ANNONS